Avancronica AC Milan – Fiorentina

AC Milan – Fiorentina

1 mai 2010 21:45, San Siro, Milano

Locul 3 este in pericol

Dupa ce au fost atat de aproape in nenumarate ocazii de locul 1, rossoneri se vad nevoiti sa traga cu dinti de pastrarea locul 3, ultimul loc ce garanteaza participarea directa in Champions League. AC Milan este intr-o perioada neagra a sezonului, reusind sa stranga doar 5 puncte in ultimele 6 meciuri.

Leonardo pe picior de plecare

Este aproape sigur faptul ca Leonardo nu va mai fi antrenorul rossonerilor in urmatorul sezon. Desi Galliani s-a grabit sa nege declaratiile presedintelui Silvio Berlusconi de ieri, acestea vin in completarea tuturor vocilor din mercato in ultimele 2 luni confirmand faptul ca Leonardo a decis sa plece de la AC Milan. Speram ca aceste intamplari sa aiba un efect cat mai putin vizibil asupra moralului echipei, deja greu incercat de ultimele prestatii si ca jucatorii isi vor vedea de treaba pentru a obtine puncte in vederea mentinerii locului 3.

Revin Bonera si Flamini

Daniele Bonera a fost recuperat si AC Milan are in sfarsit doi aparatori centrali apti de joc la dispozitie. Aparatorul italian va juca alaturi de titularul incontestabil din centrul apararii, Thiago Silva care declara ca partida impotriva Fiorentinei “va fi cea mai importanta partida din acest sezon” si ca “obtinerea celor 3 puncte este esentiala pentru locul 3“. Flamini a fost si el recuperat si va fi titular in locul lui Gattuso.

Fiorentina se lupta pentru Europa League

Participarea in Champions League i-a secat de energie pe fiorentini. Echipa lui Prandelli a facut un sezon sub asteptari si se vede luptand de pe pozitia 9 pentru un loc in Europa League. Gilardino si compania nu fac meciuri extraordinare in deplasare reusind 4 victorii, 5 egaluri si 8 infrangeri departe de casa in acest sezon.

Absenti

AC Milan. Beckham,Onyewu, Nesta si Pato nu vor juca cu Fiorentina. Sunt slabe sperante de recuperare pentru Favalli si Kaladze in timp ce prezentele lui Ambrosini si Abate sunt inca incerte.

Fiorentina. Mutu, Santana, Comotto, Felipe si Gamberini sunt out. Pasqual si Vargas sunt inca incerti dar probabil ca vor fi prezenti, chiar daca nu sunt recuperati 100%.

Echipe probabile

AC Milan (4-2-3-1): Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Bonera, Antonini; Pirlo, Flamini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.

Fiorentin (4-2-3-1) : Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Gobbi; Bolatti, Montolivo; Marchionni, Ljajic, Jovetic; Gilardino.

Jucatori decisivi

AC Milan. Daca in atac ne mai descurcam, evolutia apararii, Bonera si Zambrotta in mod special, va fi esentiala pentru a putea obtine cele 3 puncte. La mijloc, Pirlo va trebui sa se intrebuinteze mai mult decat in ultimele partide.

Fiorentina. Pericolul vine de la Jovetic si Gilardino.

Unde vedem meciul

Meciul va fi transmis in direct de DigiSport Plus si www.acmilan.ro

Rezultat

AC Milan – Fiorentina 2:0

2 thoughts on “Avancronica AC Milan – Fiorentina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *