Amelia la Milan, Storari la Juventus

AC Milan a primit o oferta de 5 milioane de euro din partea lui Juventus pentru Marco Storari si, dupa ce in prima faza portarul a refuzat transferul, a fost convins de Adriano Galliani sa accepte oferta torinezilor. Galliani a dat verde transferului numai dupa ce s-a inteles cu Genoa pentru transferul lui Marco AmeliaAbbiati pentru suma de 5 milioane de euro. Singurul care este nemultumit de transfer este Cristian care nu este deloc incantat sa isi joace locul de titular cu Amelia.

11 thoughts on “Amelia la Milan, Storari la Juventus”

 1. e bun,cred ca e un portar bun,
  recomand ceva pentru partea stanga,alvaro pereira:X super jucator

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Dc a plecat Storari ? ! ?! ?! ?! !? ! !?! Un portar aveam si pleaca .. bine ma Galliani inaptule

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Daca vine Amelia, plecarea lui Storari nu cred ca ne dezavantajeaza. E diferenta de 5 ani intre cei doi si Amelia mi se pare mai bun.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Storari la Juve? Este o mutare excelenta. Cred ca Agnelli junior nu le are cu fotbalul. Sa dai 5 mil de euro pe Storari este de vis. Pana si Lobont este mai bun decat Storari. Amelia este un portar decent, de mijlocul clasamentului. O buna rezerva pentru Abbiati.

  Despre Kalac mai stie cineva ceva? Poate le vine ideea sa-l aduca in primul 11

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. va-ti lovit la cap bha? :)) la capitolul asta stam cel mai bine … sa speram ca vom mai face transferuri de acest fel .. il dam pe huntelaar sau borriello si il luam pe dzeko .. il dam pe pirlo si il luam pe krasic … vise …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *