Agentul lui Pato spune ca nu va pleca la Chelsea sau Real

In sfarsit, a venit si dezmintirea lui Gilmar Veloz, agentul lui Alexandre Pato. “Chelsea sau Madrid? Nimic adevarat, sunt doar zvonuri. Pato are un contract lung cu Milan si sta foarte bine la Milano. Acesta este un moment important pentru echipa si Alexandre se gandeste doar la revenirea pe teren. Cred ca in 8-10 zile va putea face un antrenament complet cu echipa. Eu sunt agentul lui si il urmaresc de mai multi ani.” Acestea sunt declaratiile lui Veloz pentru calciomercato.it.

Mino Raiola, agentul lui Ibrahimovici si Ballotelli a dezmintit si el stirea precum Pato ar fi fost ofertat de Chelsea sau Real Madrid.”Nu sunt eu agentul lui Pato, nu am vorbit niciodata cu jucatorul si nu am declarat nimic despre situata sa la club. Este vorba de stiri false si tendentioase.

Deja a inceput nebunia transferurilor…

5 thoughts on “Agentul lui Pato spune ca nu va pleca la Chelsea sau Real”

  1. asa au zis si cu kaka…sper sa ramana la milano…pentru ca in scurt timp va fi pentru noi ce e messi pentru barca…sa fie un al doilea maldini:X

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. pai dc ca totusi chiar dak a jucat multi ani la milan parca mi-a lasat un gust amar knd a plecat la chelasea…si intamplator sau nu park de atunci chiar dak ramasese kaka s-au cam dus performantele

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Pato e Ingerul nostru pazitor…, aducetiva aminte de partida tur cu Real Madrid care s-a finisat cu 3-2 pentru noi AC Milan , el e starul nostru, e unicul cu ce ne mai putem mindri la moment , in rest vai de capul nostru amici…VIVA AC MILAN !!!

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *