Adriano Galliani va pleca de la AC Milan dupa 27 de ani.

Prezent în structurile lui AC Milan din 1986, Adriano Galliani va părăsi clubul rossonero.Barbara Berlusconi va prelua frâiele clubului milanez, iar prima măsură anunțată de fiica fostului premier italian este readucerea lui Paolo Maldini în structurile formației pentru care acesta a scris istorie.

Barbara Berlusconi își propune să adune cât mai multe dintre legendele Milanului în noul proiect, mai ales acum, într-o perioadă foarte dificilă pentru trupa rossoneră.

Am suferit mult în ultima vreme. Schimbarea ar trebui să se petreacă cu eleganţă. Voi demisiona în zilele care urmează sau poate voi aştepta pînă după meciul cu Ajax a declarat Adriano Galliani.

Galliani şi Berlusconi au adus 5 Ligi ale Campionilor în vitrina rossonerilor şi 8 titluri în Seria A.

ac

 

6 thoughts on “Adriano Galliani va pleca de la AC Milan dupa 27 de ani.”

 1. tot respectul pentru ce a facut !!!! dar e nevoie de o schimbare totala, de un aer proaspat, Dumnezeu sa ajute la asta !

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. One down, one left to go. Cu tot respectul dar au trecut ani si peste Galliani. Mai trebuie sa plece calul asta de antrenor si abia atunci putem sa incepem reconstructia la Milan. Odata cu plecarea lui Galliani, Allegri nu o sa mai aiba de cine sa fie sustinut si nu cred ca o mai prinda sfarsitul sezonului pe banca. Forza Milan!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. vad ca nu se scrie absolut nimic despre colosalul tupeu de a cere 50 de mil ca sa plece taman acum cand milanul nu mai are nici un fel de bani.
  vad ca nu se scrie nici o vorba despre motivele adevarate ale acestei plecari si daca ne uitam la actuala ekipa, in favoarea lui galliani gasim numai un singur avocat KAKA, atat! ekipa asta de acum este ekipa lui, sunt oameni adusi de el, impusi de el, cum joaca ekipa e vina lui allegri dar si a lui galliani pt resursele pe care le-a pus la dispozitie.
  pt mine, sa ceri 50 mil ACUM spune TOTUL despre galliani, pe care nu stiu de ce tre sa-l planga toti milanistii, are un sfert de secol la carma ekipei, era normal ca-n acesti ani sa fi dat si el un tun doua, dar bilantul sau dupa atatia ani nu e deloc senzational, sa fim seriosi iar ultimele sale miscari, zapata la 6 mil., matri la 13 mil, a refuzat pe robinho 8 milioane ca sa ajunga acum sa-l piarda gratis, n atacanti in lot si numai trei fundasi centrali, samd.
  dupa ce ai ajuns cine ai ajuns gratie milanului, ai facut bani cat pt 100 generatii, ai vazut lumea asta de cateva ori la rand, ai primit totul de la berlusconi si cand stii cat de greu ii e clubului sa santajezi public ca un ordinar pt 50 mil de euro…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *