AC Milan – Viktoria Plzen 2-0. Ibra+Cassano=show!

AC Milan – Viktoria Plzen 2-0. AC Milan castiga cu putine emotii meciul cu numarul 2 din Grupa H Uefa Champions League. Allegri reuseste sa il recupereze pe Ibrahimovic si acest lucru nu poate insemna decat o imbunatatire semnificativa a jocului echipei. In sfarsit, Milan are profunzime, tine mingea in fata si are in suedez omul care rupe ritmul sau taia apararea adversa cu o pasa filtranta sau o preluare de efect.

Prima repriza este una spectaculoasa, oaspetii jucand un fotbal oarecum deschis. Ratarile curg, Viktoria Plzen trecand chiar pe langa deshiderea scorului la inceputul meciului cand Abbiati priveste cum mingea trece putin pe langa poarta la o lovitura de cap a lui Bakos. Urmeaza ocazii pentru Ibrahimovic, Emanuelson, Van Bommel, Cassano si Seedorf care ba trimit pe langa poarta, ba au in fata un portar advers care intervine exceptional.

A doua repriza incepe, cum altfel, cu Milan in atac. Rossonerii reusesc pana la urma sa inscrie din penalty prin Ibrahimovic, dupa ce suedezul provoaca un hent in careu cu o preluare de efect. Echipa lui Allegri reuseste sa isi dubleze avantajul dupa cateva faza de mare spectacol prin Cassano, trimis singur cu portarul de acelasi Ibrahimovic.

Rossonerii se mentin astfel pe primul loc in grupa, la egalitate de puncte cu Barcelona. Spaniolii castiga detasat in deplasare cu Bate Borisov. Printre cei mai buni oameni ai rossonerilor se numara Seedorf, Emanuelson, Cassano dar mai ales Ibrahimovic, care este practic peste tot conducand aproape fiecare atac al echipei sale.

[FD_ratings id_match=89 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

23 thoughts on “AC Milan – Viktoria Plzen 2-0. Ibra+Cassano=show!”

 1. ce Cassano show? probabil daca nu era el pe teren scorul ar fi fost mai mare in favoarea noastra la cate faze a stricat

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Care e primu criteriu de departajare in grupele UCL in caz de egalitate de pct? Golaverajul sau rezultatele din meciul direct?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. La multi ani Silvio Berlusconi!
  …si la cat mai multe suprize in mercato din iarna..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Cand o sa revina robinho pato si KPB o sa fie totul diferit echipa va merge super bine 😉 si nu cred ca este asa rau inceputul de sezon o infrangere 2 victorii si 3 egaluri ? e chiar asa rau ?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Stiti, poate ca anul asta locul doi nu e asa de rau, pentru ca tocmai cu cine n-am avea nici o sansa – Barcelona – nu putem pica.
  Noi sa fim mai buni, anul trecut Tottenham era una dintre cele mai accesibile echipe.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Da clar , a spus unu pe-acolo : Sa vedeti ce va zguduie Berlusconi cand aude ca ia-ti spus batranel :))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. @ stef

  da, daca avem acelasi punctaj cu barcelona, trebuie sa facem 0-0, sau 1-1 pe san siro….daca facem 2-2 se ia in calcul si golaverajul

  daca facem 3-3, barca este pe primul loc

  toate calculele astea sunt valabile daca suntem la egalitate de puncte cu barcelona dupa 6 meciuri

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *