AC Milan – Sampdoria 3-0. Rezumat video

AC Milan se apropie din ce in ce mai mult de Scudetto, prin victoria contra condidatei la un loc retrogradabil Sampdoria cu un scor linistitor, 3-0. Inter in aceeasi etapa a pierdut la Parma ceea ce o indeparteaza pe AC Milan la 8 puncte. Astfel ramane cu un adversar mai putin in lupta pentru titlu.

Jocul din ce in ce mai sigur al echipei linisteste insa cel mai mult, increderea jucatorilor in capacitatea de a fi campioni in acest sezon fiind la cote maximale.

[pro-player width=’590′ height=’350′ autostart=’true’ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=hD7-OkkAGQ8&hd=1[/pro-player]

4 thoughts on “AC Milan – Sampdoria 3-0. Rezumat video”

 1. CAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  OLE-OLE-OLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
  e gata! GATA! GATA!GATA!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. frumos meci, dar tragic in privinta lui PATO,
  care e verdictul medical, cine stie…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *