AC Milan – Palermo 2-2. Pastore si Hernandez sperie Milanul

Allegri alege sa joace cu Sokratis, Antonini si Oddo in aparare, jucatori care nu au mai fost titulari de mult timp. Departamentul defensiv este peticit si daca mai adaugi si un Pirlo inca nerefacut la mijlocul terenului, iata conditiile prefecte pentru jocul pe contraatac al unui Palermo condus excelent de Pastore.

Rossonerii inscriu repede in minutul 3 prin Ibrahimovic care finalizeaza usor o centrare buna a lui Oddo, cel mai bun dintre cei trei “debutanti” in aparare. Meciul pare ca merge catre o victorie sigura a rossonerilor dar Pastore trece ca trenul prin liniile rossonere si primeste o minge buna sigur cu Amelia. Argentinianul nu iarta si scorul este 1-1.

Echipa lui Allegri pare ca resimte lovitura si nu reuseste sa accelereze jocul in atac. Manevra este prea lenta si previzibila, jocul rossoneriilor oprindu-se la 20 de metri de poarta lui Sirigu. Singura ocazie vine de la acelasi Ibrahimovic dar Sirigu respinge in corner un sut la coltul scurt dupa inca o pasa buna a lui Oddo. Milan chiar risca sa intre la pauza condusa pe tabela de marcaj dar Amelia salveaza rezultatul cu o interventie foarte buna la un sut in cross al lui Pastore.

Palermo reuseste sa inscrie imediat dupa pauza. Hernandez este lansat excelent de Pastore si jucatorul lui Rossi prinde un sut de exceptie in vinclu din pozitie laterala. Amelia nu poate face nimic si scorul este 1-2. Allegri schimba: Emanuelson in locul lui Seedorf pentru a da mai multa rapiditate atacului, Robinho si Gattuso in locul lui Cassano si Boateng.

Golul egalizator vine tocmai de la noul intrat Emanuelson care inscrie pentru prima data in tricoul rossonero. Ibrahimovic se lupta cu 3 aparatori in careu, balonul ajunge pana la urma la Emanuelson care suteaza puternic si inscrie.

Ambele echipe trec pe langa golul victoriei. Mai intai Amelia are o interventie senzationala la Pastore, scapat singur cu portarul rossonero in timp ce Milan are o mare ocazie de gol in minutul 85 cand suturile lui Pirlo si Robinho nu gasesc spatiul portii.

Returul se anunta ca un meci dificil, dintr-un oarecare motiv Palermo fiind una dintre echipele care ne pun cele mai mari probleme. In orice caz, nu ne mai putem prezenta la Palermo cu apararea de rezerva. Pastore este un talent pur si toti rossonerii ar trebui sa isi puna intrebarea: de ce sa dam 30 de milioane pentru Ganso cand aceiasi bani ii putem investi in Pastore? Deocamdata Zamparini cere 50 de milioane dar ma indoiesc ca Galliani nu il poate convinge pentru 30.

[FD_ratings id_match=”66″ hometeam=”yes” awayteam=”no”]

3 thoughts on “AC Milan – Palermo 2-2. Pastore si Hernandez sperie Milanul”

  1. acuma cum o dati la intors cu ibra….cik “tre sa fie mai egoist in fatza portii” :))

    pai cand nu pasa deloc, cand sa fie mai egoist…oricum, si-a cam dat toata lumea seama ca fara ibrahimovic noi sezonu asta nu eram nici in semifinalele cupei nici pe primul loc in serie a….anul trecut ne-a tinut dinho in carca, anul asta ne tine ibra

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

    1. Si ce, e de mirat? A fost adus sa fie decisiv, sa dea goluri. Ziceti toti ca fara el eram pe locu` 17 in Serie B, NU, daca nu era el era altul.avem cea mai buna aparare, cu asta am castigat campionatul (pentru care in meciul cu Palermo s-a vazut ca nu avem rezerve) .

      Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *