AC Milan lupta pentru schimbarea regulii jucatorilor extracomunitari

Milan si alte echipe din Serie A, incearca sa conviga Federatia Italiana de Fotbal sa modifice regula cu privirie la jucatorii extracomunitari, introdusa la inceputul acestei stagiuni. Conform acestei reguli, cluburile din capionatul italian pot transfera doar 1 singur jucator extracomunitar, iar lupta se da pentru acordul de a transfera 2 jucatori.

Daca se va pune in aplicare aceasta noua regula Milan va putea transfera 2 jucatori de valoare din celelalte campionate.

21 thoughts on “AC Milan lupta pentru schimbarea regulii jucatorilor extracomunitari”

 1. Ideea este ca nu ar trebui sa ne mai amagim singuri … in vara nu vor fi transferuri de 100 de milioane de euro cum face realul …. vor fi transferuri mai modeste din punct de vedere financiar, insa care vor face toti banii.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Oricum Realul a investit sute de milioane de euro numai vara trecuta si tot nu reusesc sa castige titlul in Spania. Au si antrenor, au si jucatori insa ceva tot nu se leaga. Poate prea mult vedetism … poate prea putina determinare … in fine … nu asta conteaza

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ideea e ca Realul nu va renunta la C. Ronaldo … daca va veni vreodata la Milan … va veni pe la varsta de 32 de ani. La fel si pentru Nasri. Momentan Milanul ar trebui sa il pastreze pe Ibra intro prima faza.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. stati putin … jucator extracomunitar = jucator dinafara Serie A ? 😮 nu dinafara spatiului euro ?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Vorbeam la modul general in legatura cu Nasri si Ronaldo … ei nu sunt extracomunitari.

  Ganso ar fi extracomunitar

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Ganso are pasaport italian, nu-i extracomunitar. Cine joaca manager, stie 😉

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. De cate ori ti sa zis aici sa nu te mai uiti pe cotetu ala de site , sport.ro Lucas Bigilia ala (sau cum il cheama) joaca la Anderlecht pentru ca aia e valoarea lui :)) Deci..Nu cred

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *