AC Milan – Chievo 1-0. Notele jucatorilor

Seedorf duce Milanul la 1 punct de Inter printr-un gol exceptional in minutele de prelungire ale meciului. Rossoneri sufera pressingul agresiv al adversarilor in prima repriza si reusesc sa intre la vestiare fara sa primeasca gol. Vizita lui Galliani la pauza aprinde motoarele echipei si Milan domina toata partea secunda. Ronaldinho loveste bara si il lanseaza pe Beckham singur cu portarul dar englezul rateaza singur cu portarul. Leonardo il schimba pe Gattuso cu Inzaghi si pe Pirlo cu Seedorf. Schimbari inspirate, Inzaghi avand 2 ocazii mari de gol in timp ce Seedorf reuseste golul victoriei printr-un sut de generic pe final

 • Abbiati 6.5 Nu a avut foarte mult de lucru.
 • Abate n/a. Nu joaca destul de mult pentru a fi notat. Speram ca accidentarea sa nu fie grava, apararea deja este la pamant.
 • Thiago Silva 6.5. Rezolva multe faze dificile si il ajuta pe Favalli in numeroase ocazii.
 • Favalli 5.5. In prima repriza il tine pe Yepes in joc dar are noroc cu arbitrul, care anuleaza un gol valabil. In a doua repriza parca isi mai revine.
 • Zambrotta 6.0. Urca destul de mult in atac, dar centrarile nu mai sunt ca altadata. In aparare isi face treaba destul de bine.
 • Gattuso 5.0. Un meci foarte slab facut de mijlocasul italian. Nu face fata pressingului adversarilor si nu poate tine pasul cu mijlocasii veronezi. Nu ii iese nimic nici pe faza de atac. Flamini trebuie sa fie prima alegere de acum inainte.
 • Ambrosini 6.0. Ca de obicei, alearga si pentru Ronaldinho si se lupta foarte mult la mijlocul terenului.
 • Pirlo 6.0. Sufera pressingul veronezilor si nu ii iese mai nimic.
 • Beckham 8.0. Joaca peste tot si alearga cat pentru 3 oameni. Faca o repriza secunda fantastica, pacat de accidentarea suferita pe final care se pare ca ii va termina cariera.
 • Borriello 6.0. Se misca foarte mult si incearca sa traga echipa dupa el, dar este tinut in sah de aparatorii adversi. Are o lovitura de cap periculoasa in prima repriza.
 • Ronaldinho 7.0. Este asfixiat de pressingul adversarilor in prima repriza. In a doua repriza, odata cu intrarea lui Inzaghi este lasat un pic mai liber. Loveste bara si inventeaza cel putin 2 mari ocazii pentru coechipieri.
 • Oddo 6.0. Surprinzator, a jucat destul de bine si a avut cateva centrari bune.
 • Inzaghi 6.0. Numai el poate rata singur cu portarul asa cum a facut-o in seara asta. Totusi, s-a daruit mai mult decat de obicei si de cand a intrat pe teren Milanul a inceput sa joace.
 • Seedorf 8.0. Un gol exceptional care poate valora cat un campionat intreg

5 thoughts on “AC Milan – Chievo 1-0. Notele jucatorilor”

 1. Oddo mi sa parut foarte slab. La un moment dat nici nu mai putea alerga calumea pe banda sa.

  Gattuso nu mai e de Milan, pur si simplu nu se mai integreaza in noul sistem Leonardo, Favalli si Inzaghi mi se par depasiti. Se vede varsta la amandoi. Sare mingea din Inzaghi de numa.

  Trebuie neaparat sa ne intarim in vara ca altfel nu ne vad bine in viitoru sezon.

  Numa bine

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. bv milan sper sa luam titlu si sa fie revolutie in vara ka nu se mai boate cu lotul asta;) merda inter

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. t.silva a fost ezitant in cel putin doua faze foarte periculoase cand nu a atacat adversarul si mingea desi ar fi trebuit deci nota sa este prea mare.
  pirlo a fost putin mai bun decat gattuso dar in acest sezon are evolutii slabe spre foarte slabe, nici macar nu trage la poarta.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *