AC Milan – Catania 4-2.Pazzini reuseste dubla iar diavolul milanez ramane pe locul 3.

AC Milan s-a jucat cu focul și a fost la un pas să rateze victoria în fața Cataniei. Elevii lui Massimiliano Allegri au dominat startul partidei, însă oaspeții au dat lovitura la prima ocazie – Legrotalliarticle-2316241-198820A0000005DC-344_634x444e a deschis scorul cu o lovitură de cap la finalul primei jumătăți de oră.

Rossoneri au fost la un pas de gol prin Boateng, care a nimerit bara, iar apoi au reușit egalarea chiar înainte de pauză – Flamini a tras tare la colțul lung în minutul 44.

Scenariul primei părți s-a repetat în repriza a doua: Catania a scăpat pe contraatac și lobul lui Bergessio s-a oprit în poarta lui Amelia. Allegri a făcut mutarea câștigătoare în minutul 67 – l-a trimis în teren pe Pazzini și dubla acestuia a întors partida în mai puțin de 10 minute.

Atacantul venit de la rivala Inter a marcat de fiecare dată după respingeri nefericite ale lui Frison, portarul Cataniei. În prelungiri, Muntari a scos un penalty, iar Balotelli a revenit cu gol după suspendare.

AC Milan s-a impus în final cu 4-2, prima victorie pentru rossoneri după două egaluri și un eșec. Succesul îi menține pe rossoneri pe locul 3 în Serie A, ultimul care asigură prezența în play-off-ul UEFA Champions League.

9 thoughts on “AC Milan – Catania 4-2.Pazzini reuseste dubla iar diavolul milanez ramane pe locul 3.”

 1. Naspa ,Montolivo s-a accidentat,Ambro lucreaza cu Bojan individual,cine va fi in centrul mijlocului nu se stie ias da o sansa lui Salaano fiindca am auzit ca el este un jucator universal.,poate si a jukat si in centru. P.S, Azi e ziua lui Salamon felicitari shi debut cu succes la AC Milan!!!!!!!!!!!!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. trebuie sa batem si sa fim anul viitor in UCL , este vital pentru noi , trebuie sa facem intariri in defensiva si la mijloc + o vedeta ( sper sa vina si o vedeta desi ma indoiesc ) .mi-ar place sa picam in grupe cu Steaua , sa pot sa vad si eu un meci cu AC Milan , in italia nu pot sa ma duc…..
  si pe langa asta in locul echipelor germane , in finala, sa fie AC Milan.

  revenind la echipele germane , vreau sa completez ceva , nu va incepe dominatia germana , dupa finala italiana ( 2003 ) nu a dominat italia , dupa finala engleza ( 2008) nu a dominat anglia. germania nu va domina . I’m Sure
  Sper sa domine AC Milan .

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Normal ca Germania nu va domina. Anul asta asa s-o intamplat. De la Borussia vor pleca jucatori iar Bayern are acum o echipa perfecta. Mai binele este dusmanul binelui. Asa ca orice ai adauga la ce au ei acum, nu cred ca vor obtine performante mai bune. La anul vor domina altii.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Fiorentina a pierdut.Daca maine castigam cu Torino,avantajul nostru ajunge la 4 puncte.Nu-i rau.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *