AC Milan – Atalanta 3-0. Victorie clara pentru ,,diavolul milanez”. Cristante reuseste sa inscrie primul sau gol in Serie A.

AC Milan a câștigat primul meci din 2014, 3-0 cu Atalanta. Brazilianul Ricardo Kaka a marcat o dublă – golurile cu numărul 100 și 101 în competițiile oficiale pentru “diavoli” – și i-a pasat decisiv lui Bryan Cristante, aflat la prima reușită în Serie A.

kaka_0601getty_630

Cu Adil Rami pe teren în ultimele 10 minute și cu Keisuke Honda în tribuna, Milan a început tare şi a ratat prima ocazie prin Cristante, care a lovit bara în minutul 13. 20 de minute mai târziu, și Kaka a fost aproape de gol (33). Brazilianul a deschis scorul în minutul 35, la capătul unui contraatac, după pasa lui Emanuelson. A urmat o perioadă grea pentru milanezi, care au fost presați serios de oaspeți, mai ales în primele minute ale repirzei.În premieră titular pentru Milan, Cristante a făcut 3-0 şi a stabilit scorul final.

 

2 thoughts on “AC Milan – Atalanta 3-0. Victorie clara pentru ,,diavolul milanez”. Cristante reuseste sa inscrie primul sau gol in Serie A.”

  1. Cred ca Kaka a fost omul meciului , 2 goluri + assist lui Cristante , oricum este acelasi joc , nu s-au schimbat prea multe , dar victoria e victorie , sper sa facem ca anul trecut , sa recuperam punctele si macar sa iesim pe 3-5 , avand in vedere meciul cu Atletico , o sa fie o dubla grea pentru noi , oricum , dupa mine cred ca la Atletico acasa o sa facem un egal sau cel mai rau caz , infrangere , Atletico joaca foarte bine acasa si deasta zic , o sa fie greu sa smulgem o victorie de la ei , insa pe San Siro , sigur “Diavolul” Milanez le va arata la Spanioli care este echipa care merita sa se duca mai departe , le vom arata cine sunt cu adevarat “Diavolii” ! Speram ca la meciul viitor va fii disponibil si Heisuke Honda si Adil Rami titulari , totusi , chestia pe care nu o inteleg eu este asta : Milanul are lot puternic , dar nu inteleg de ce nu putem face fata la astelf de echipe , e o mica parte si vina lui Allegri ca nu stie sa motiveze jucatorii , dar este si vina jucatorilor ca nu isi dozeaza calitatile cum trebuie , majoritatea sunt individualisti , de exemplu Balloteli , e jucator foarte bun , dar este individualist , in rest , mi-a placut Kaka , dar sa fim sincer , Kaka nu poate sa traga toata echipa sa o ajute , a ajuns si el la o varsta …

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *