AC Milan – Ajax. Ronaldinho-Robinho in atac.

Dupa 19 partide jucate consecutiv, Ibrahimovic va fi rezerva. Dupa 7 partide consecutive ca rezerva, Ronaldinho incepe titular meciul cu Ajax din ultima etapa a Champions League. Allegri va incepe cu Amelia in poarta, Yepes ii va lua locul lui Nesta alaturi de Thiago Silva. Bonera il va inlocui pe Abate in timp ce Antonini va juca in locul lui Zambrotta in partea staga a apararii.

Schimbari si la mijlocul terenului. Alaturi de Ambrosini si Pirlo, Flamini va juca in locul lui Gattuso. Seedorf revine in pozitia de mijlocas ofensiv iar in atac vor juca doua varfuri retrase, Ronaldinho si Robinho. Dupa 7 meciuri pe banca, numarul 80 rossonero declara: “Am un chef nebun sa joc”.

6 thoughts on “AC Milan – Ajax. Ronaldinho-Robinho in atac.”

  1. imi place ca la meciurile care nu au deja nici o valoare( pt ca suntem calificati ) alegri incearca combinatii noi…poate ii iese ceva bun

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. ronaldinho va exploda diseara!!!sunt sigur de asta..nu este adevarat ce ce sa zic despre cassano ca ar fi jucatorul realului el este liber..iar milan il curteaza sursa transfermarketweb….pe acelasi site in legatura cu matri si lazzari cellino spune ca pana in vara nu vor pleca!!..matri fiind urmarit de milan,fiorentina,napoli si juventus..despre lazzari spune ca doar milanul este interesata de el!..eu cred ca antonio cassano va fi atacantul de care avem nevoie!!

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *