AC Milan 2013-2014 ?

Buna ! acesta este primul meu articol si sper sa va placa , as dori sa ma corectati daca este nevoie .

AC Milan a inceput noul sezon cu plecarile lui Ambrosini , Bojan , Yepes si Salamon si venirile lui Poli si Saponara plus promovarile de la echipa primavera ale lui Petagna si Cristante .

Se pare ca domnul Berlusconi doreste sa faca din AC Milan din nou o super echipa care sa castige pe plan intern dar si extern cu un proiect de intinerire al echipei care in 2-3 ani sa readuca AC Milan printre cele mai bune echipe insa va fi asa avand in vedee ca mosuletul nu face niciun transfer important si nu ofera nici macar 4 milioane pe Honda care ar fi o gura de aer buna si vitala Milanului acum si totusi OBIECTIVELE impuse de patron sunt castigarea celui de-al 19  Scudetto , castigarea cupei Italiei si ca AC Milan sa ajunga cat mai departe in UCL , asta insemnand posibil niste Semi-finale .  Totusi mosuletul se gandeste la femei nu la AC Milan , a inceput de anul trecut asa zis proiect , a promis ca va aduce niste jucatori bni , a impus niste obiective indraznete pentru lotul actual dar totusi niciun transfer bun .

AC Milan are nevoie de 2 fundasi buni si 2 mijlocasi buni ca sa poate indeplini obiectivele impuse .Si ca concluzie Vara asta mosuletul ar trebuie sa lase femeile si sa aduca niste jucatori echipei ca sa ne putem bucura din nou de castigarea trofeelor .

2 thoughts on “AC Milan 2013-2014 ?”

 1. Salut, felicitari pentru ca ai inceput sa iti pui ideile pe internet,
  dar din ce vad si ce discut cu diversi fani ai altor echipe… si care la randul lor folosesc site-uri de genul aceasta, e o mica diferenta.
  Anume ca articolele scrise acolo sunt relativ profesioniste.
  Asa ca nu crezi ca ar fi o gura de aer proaspata daca ai fi si tu profesionist? Tot ce facem pe aici * 90% * e sa ne plangem sau sa fim ironici si sa citim articolse scrise in bataie de joc in care ne exprimam frustrarile.

  Consider ca daca suntem suporterii celei mai bune echipe din istorie, dece sa nu ne comportam ca atare.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Fara suparari, dar propun ca site-ul sa fie completat de stiri scrise de oameni cit de cit competenti in domeniu. Ca altfel, rid altii de noi. In rest, MILAN PERSEMPRE! Ne multumim iarasi cu un loc pe podium.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *