2 sau 3 etape de suspendare pentru Ibrahimovic

Rosul incasat de Zlatan Ibrahimovic in meciul cu Bari il va costa pe suedez intre 2 si 3 etape de suspendare. Asta inseamna ca sansele ca Ibra sa intre pe teren in derby-ul cu Inter sunt aproape nule fiind greu de crezut ca lovitura aplicata de suedez lui Marco Rossi sa nu fie incadratala comportament antisportiv (2 etape) sau comportament violent (3 etape).

Nu m-a lovit cu palma ci cu pumnul. Lovitura primita de la Ibrahimovic a durut mai putin decat cea de la Chivu, care m-a lovit in fata. Nu inteleg de ce se intampla lucrurile astea mai ales ca eu si Ibrahimovic nu ne-am intalnit prea mult in timpul meciului datorita faptului ca eu jucam in lateral.

Acestea sunt declaratiile “victimei” Marco Rossi, jucatorul lui Bari fiind implicat si in suspendarea lui Cristian Chivu pentru 4 etape.

 

 

 

12 thoughts on “2 sau 3 etape de suspendare pentru Ibrahimovic”

 1. omu e complet stors, de puteri, de kef, de vlaga si o spune de doua luni in continuu, dar daca nimeni nu-l asculta si de pe banca nimeni n-are curaj sa inceapa vreun meci fara el…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sper sa nu joace cu inter ci sa-i batem pe inter sa vada lumea ca milanul joaca si fara ibra
  rossi a fost si victima lui chivu nu?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. da…a scris chair pyro :”Marco Rossi, jucatorul lui Bari fiind implicat si in suspendarea lui Cristian Chivu pentru 4 etape.”

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. da’ oare batem fara el ?… noi fara Ibra ei fara Benitez mi se pare ca au un plus (fata de chinuitul 1-0 din penalty de data trecuta)

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. oriqm toate mingile sunt aruncate spre ibra.. si sunt usor de anticipat. ieri golul a picat cand ibra nu mai era pe teren. poate o sa se joace astfel cu mingi mai pe lateral, pe flancuri… ce mult lipseste pirlo.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Revine , nu revine trebuie sa jucam meciul nu ?
    Sa le aratam tuturor ca putem sa jucam si fara Ibra
    Chiar daca va fi greu sper sa scoatem 4 pct din urmatoarele 2 meciuri
    FORZA MILAN

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Ce tot Ibra , Ibra. Daca nu joaca asta e intra Cassano. Is curios chiar un Cassano-Pato tot meciul.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *