2 penalty-uri neacordate

Potrivit analizei cotidianului Gazzetta dello Sport, AC Milan ar fi trebuit sa aiba doua penalty-uri in meciul disputat duminica impotriva celor de la Catania. Meciul terminat 2-2 a fost arbitrat de Orsato, care nu a acordat un prim penalty in minutul 36 cand Suarez il impinge pe Ronaldinho in careu. In minutul 8 al reprizei secunde, Mascara il tine si il atinge cu piciorul pe Borriello in careu, acesta cade dar Orsato refuza inca o data sa acorde penalty. Totusi, cele doua faze nu scuza cu nimic prestatia mult sub asteptari a Milanului si rezultatul slab obtinut impotriva unei echipe de locul 13 in Serie A.

In urma rezultatului de duminica, AC Milan se vede tot mai departe primul loc in campionat, AS Roma distantandu-se la 4 puncte de rossoneri.

3 thoughts on “2 penalty-uri neacordate”

  1. Cred ca Favali trebuie sa si imbunatateasca jocul daca mai vrem sa speram la titlu anul asta

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Nici nu mai are rost sa discutam de titlu. Mai bine ar baga si pe altii mai tineri ca la ce etape avem pana la sfarsit nu stiu cate puncte o sa mai facem. Macar derby-u cu Juve sa il castige sa nu se faca de ras chiar de tot….. de parca le-ar pasa.

    Oricum trebuie schimbat Leonardo pt ca se vede la o posta ca nu stie sa gestioneze momentele importante. Pacat de el ca in rest nu ii chiar rau

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *